Dethleffs caravans: Koopje, nette Dethleff New Line RM2

Aangeboden: Koopje, nette Dethleff New Line RM2 Prijs: € 1.100,00

Te koop aangeboden.
Onze Dethleff Caravan, model New Line RM2 met nette Dorema voortent. Caravan is afgelopen twee jaar niet gebruikt en heeft altijd in droge stalling gestaan. Technisch helemaal in orde en met bijna complete inboedel erbij. Van binnen nog zeer netjes en alles werkt. Driepits gasstel, koelkast werkt, kachel werkt. Rondom donker glas en alle ramen die open kunnen hebben verduisteringsgordijnen en rolhorren. Caravan heeft op het dak en op de achterkant wat hagelschade. Heeft ons nooit gestoord. Vandaar dat de prijs zo laag is. Vloer, bodem en chassis als nieuw. Nieuwe dakluiken zijn paar jaar geleden al geplaatst. ( deze waren kapot door de hagel) Alles werkt en je kunt er zo mee op vakantie. Voortent is ook nog zeer netjes en goed (plm. 5 X 2 á 3 weken gebruikt), inclusief zwaar grondzeil en rubberen perfo tapijt goed schoongemaakt en droog opgeborgen. Al met al een zeer nette caravan voor bijzonder weinig geld. Ligt zeer stabiel achter de auto, mede door de stabilisator op de trekhaak. Porta potti is erbij, pannenset, nieuw servies, bestek, watertank, vuilwatertank, droogmolen, kasten voor in de voortent, koffiezetapp, waterkoker en ga zo maar door. Bezichtiging is altijd mogelijk na telefonische afspraak. Tevens is de plaats in de caravanstalling in de buurt van Wolvega over te nemen.
Doe een serieus bod en wie weet.....
IVM veel vragen over de voortent; hier heb ik geen foto van waar hij is opgezet, vandaar even een paar foto's toegevoegd. Kleur is grijs met groen. Originele gordijnen zijn erbij en alles is heel. Diepte van voortent is ruim 2.50 mtr.
Vergelijkbare caravan zonder hagelschade kost zo'n € 1500.- meer, dus wie voordelig een goede caravan voor nog jarenlang campeerplezier wil hebben moet er niet te lang over nadenken.
VASTE PRIJS IS € 1100.-
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Dethleffs caravans