Dethleffs caravans: Dethleffs Camper 430T met mover 430

Aangeboden: Dethleffs Camper 430T met mover 430 Prijs: € 6.950,00

Wij hebben besloten dat we in het vervolg op een andere manier op vakantie gaan en daarom verkopen wij onze mooie Dethleffs Camper 430T. De caravan hebben wij 4 jaar geleden gekocht bij Campo World van de eerste eigenaar. Het bouwjaar is 2001. De caravan is niet veel gebruikt, alleen voor de vakanties, ongeveer 5 weken per jaar. De vorige eigenaar gebruikte hem ook alleen voor vakanties en hij heeft dus nooit een seizoen of voorseizoen ergens gestaan. In de tijden dat hij niet gebruikt werd is hij in een overdekte stalling gezet. Dat is de caravan ook aan te zien, hij is zeer goed onderhouden en ziet er ook nog uitstekend uit. Vanzelfsprekend werkt alles nog zoals het moet. Uiteraard rook- en diervrij. De caravan is onder meer uitgerust met de volgende zaken:

- Mover met afstandbediening
- Boiler
- Heki dakluik
- Serviceluik
- Combirollo's op alle ramen
- Cassettetoilet
- Ringverwarming
- Tapijtset af fabriek
- Fietsenrek voor 2 fietsen op dissel
- Vaste watertank

De indeling: Treinzit aan de voorzijde om te bouwen tot een 2-persoonsbed van 1.40 bij 2 meter, in het midden het keukenblok met ruime koelkast en 3-pits gasstel. Daar tegenover het toilet met daarnaast de hangkast die is omgebouwd tot legkast, aan de achterzijde een treinzit om te bouwen tot 2-persoonsbed van 1,40 bij 2 meter afsluitbaar met een schuifdeur. Dit gedeelte is bij ons nooit als zit gebruikt en bij de vorige eigenaar ook niet. Maar als je bijvoorbeeld een klein kind of baby hebt dan kan je hier een babybed plaatsen en aan de voorkant toch gewoon in de caravan zitten.

De caravan is uitgerust met veel opbergmogelijkheden, onder de kasten heb je nog open bergvakken. De bekleding is blauw. Omdat de caravan standaard met weinig stopcontacten is uitgerust heb ik er een aantal bijgeplaatst.

De caravan heeft vorig jaar nog een grote beurt gehad en heeft daarbij 2 nieuwe banden gekregen. Toen ik de caravan geleverd kreeg zaten er haarscheurtjes in het kunststof frontpaneel, de dealer heeft dit onder garantie vervangen en nu zit er een aluminium frontpaneel op wat er mooier uitziet. We hebben onze caravan altijd goed onderhouden en daarom is hij nog in prima staat. Hij wordt ieder jaar minstens 1x gewassen en gepoetst. Ik heb hem vlak voordat we op vakantie gingen helemaal in de was gezet.

Maximaal gewicht 1200 kg. Leeggewicht rond de 950 kilo.

Bezichtiging moet op afspraak omdat de caravan in de stalling staat.

In overleg bestaat de mogelijkheid tot het overnemen van de volgende zaken, deze zijn dus niet standaard bij de koop inbegrepen:

- Dorema President voortent met aluminium stokken
- Voortentluifel die ook te gebruiken is als caravanluifel
- Uitbouw voor de voortent inclusief binnenslaaptent
- Fiamma zakluifel 3.60 meter breed 1 jaar oud.

Foto's van het interieur zijn aanwezig, toevoegen lukt even niet maar bij interesse mail ik ze.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Dethleffs caravans