Dethleffs caravans: Dethleffs newline 430 T inclusief Isabella voortent

Aangeboden: Dethleffs newline 430 T inclusief Isabella voortent Prijs: € 4.100,00

Wij verkopen onze caravan inclusief Isabella voortent, beiden uit 1996. Zowel de caravan als de voortent zien er keurig uit en zijn in zeer goede staat! Naast de voortent is er nog een luifel die los van de tent gebruikt kan worden.

De lengte van de opbouw is ca. 4.40 m, de totale lengte inclusief dissel is 5,55 m. De breedte is 2,10 m. De caravan weegt 810 kg en mag geladen 1000 kg zwaar zijn, waarbij ook nog een marge van 10% geldt. De voortent is van het merk Isabella (Deens) en is ca. 2,50 m x 4,40 m. Er zitten ook nog 2 grondzeilen bij tevens een gasfles en een reservewiel.

De caravan beschikt over twee zitplaatsen die beiden zijn om te bouwen tot een 2 persoonsbed. Een van de twee slaapruimten is met een schuifdeur af te sluiten. Ruimte genoeg om met 2 (jonge) kinderen en 2 volwassen in de caravan te slapen. Boven de zit/slaapgedeeltes is rondom voldoende kastruimte.

In het midden (aan tentzijde) links van de ingang, bevindt zich een net keukenblok, met 3-pits gascomfort en koelkast. Tegenover de keukenunit is een was/toiletruimte, met keurige cassette toillette (Thetford), wasbakje, spiegelwand en opbergruimte. Naast deze ruimte is een hangkast

De caravan staat in een overdekte stalling nabij Sevenum en in overleg kan deze plek worden overgenomen.

Hebt u interesse, mail dan gerust!
Op afspraak kan de caravan bekeken worden.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Dethleffs caravans