Dethleffs caravans: Dethleffs Camper 510 DB uit 2000

Aangeboden: Dethleffs Camper 510 DB uit 2000 Prijs: € 8.500,00

Mooie Dethleffs Camper 510 DB uit 2000. Ledig gewicht 1090kg en belaadbaar tot 1350 kg.

Bij de caravan zit een Isabella voortent met lichtgewicht buizen. Tent heeft uitritsbare zijwanden en 2 voorwanden. Ook zit er een Omnistor luifel van 4 meter op de caravan. Deze heeft zijwanden en een voorwand van 2 meter met raam erin. De luifel zit op een extra tentrails (dak) op de caravan. Dit is erg handig voor als u toch de voortent wilt opzetten. De luifel legt u dan op het dak en de tent schuift dan zo in de rails.
Grondtapijt.

Deur is tweedelig en met een hor. Ruime rondzit met tafel en hiervan kan een 2 persoonsbed gemaakt worden. Ruim keukenblad met een 3 pits kooktoestel, koelkast en speolbak met kraan. Warm water dmv een boiler!!!
Afsluitbaar slaapgedeelte met een 2 persoonsbed. Onder het bed veel laadruimte welke bereikbaar is via het serviceluik aan de buitenkant van de caravan.
Aansluitend aan het slaapgedeelte zit de badkamer. Deze is vrij ruim en voorzien van een Thretford toilet, douche, wastafel en 2 kastjes.
Tegenover het keukenblok zit de kachel en de kledingkast.

Boven de rondzit zit een groot Heki dakluik met verduisterend rolgordijn en screen. Verder een dakluik boven de keuken, in de slaapkamer en de badkamer.
Ramen zijn voorzien van verduisterende rolgordijnen en horren.

De caravan heeft een accu met lader. Erg handig onderweg of als er ergens geen stroom voorhanden is. Vaste watertank met nivometer.

Caravan ziet er netjes uit en is in 2008 nog Bovag gekeurd.

Meer foto's kunnen wij eventueel mailen.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Dethleffs caravans