Dethleffs caravans: Dethleffs beduin 5.50

Aangeboden: Dethleffs beduin 5.50 Prijs: € 3.250,00

Mooie caravan voor een nette prijs! Bouwjaar 1992.
Deze Dethleffs is erg ruim en ziet er goed uit. Compleet met voortent en luifel. Er is een slaapgedeelte met schuifdeuren en daarin twee lengtebedden. Mooie kinderkamer. De matrassen zijn vervangen door een tweepersoons matras en daaronder twee lattenbodems. Heel makkelijk terug te brengen tot twee originele eenpersoons bedden. Onder het bed is een rollade, zodat de loze ruimte goed benut kan worden.
Verder is er een mooie rondzit, die tot tweepersoonsbed kan worden omgebouwd(knikpoot tafel in het midden).
De keuken heeft een grote koelkast en een driepits kookplaat. Verder zijn er achter het kastdeurtje twee schuifmandjes, zodat je niet hoeft te bukken. Er is een apotherkerskast naast de keukenkast en een hoge legkast. Er is een kachel met ringverwarming en semi-airco voor de warme dagen. Voldoende hangruimte in de klerenkast en daarnaast rondom veel bovenkastjes. In de toiletruimte is een vaste porta potti met afvalluik aan de buitenkant. Ook is er een serviceluik, zodat je vanuit de voortent onder het bed kan komen, waar de luifel bewaard kan worden.
In de disselbak staan twee gasflessen en een schoonwatertank. De vuilwatertank is ook aanwezig en verder een lang verlengsnoer met blauwe stekkers.Ook een inklapbaar karretje om de watertank mee weg te rijden.
De Brand voortent ziet er nog goed uit, maar is natuurlijk wel gebruikt. De luifel is een dakdeel met drie tentstokken.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Dethleffs caravans